EFECT DUBLU DINTR-O
SINGURĂ LOVITURĂ!

BUN PENTRU FICAT,
BUN PENTRU VASE!

CÂND FICATUL ARE NEVOIE DE PROTECȚIE SUPLIMENTARĂ

Nu numai abuzul de alcool poate cauza boli ale ficatului. Se consideră că și boala ficatului gras non- alcoolic (FGNA) evoluează din cauza dereglării digestiei, alimentației, când grăsimile se acumulează în celulele ficatului în proporție de peste 5% din dimensiunile ficatului ca atare. Cu alte cuvinte, este vorba despre acumularea anormală a grăsimii în ficat.

Boala ficatului gras non-alcoolic

Boala ficatului gras non-alcoolic se referă și la un spectru larg de boli ale ficatului, începând de la ficatul gras (steatoză), până la steatoză cu inflamație și de la necroză până la ciroză. Steatohepatită non-alcoolică (SHNA) reprezintă stadiul terminal al acestui spectru și este asociat cu boala hepatica progresiva, fibroză și ciroză. Ficatul are un rol important în curățarea organismului de substanțe nocive. El asigură organismului funcția de protecție și „filtru”.

Ficatul are un rol important în curățarea organismului de substanțe nocive. El asigură organismului funcția de protecție și „filtru”.

Factorii de risk:

Factorii de risk care contribuie la afecțiuni hepatice

(inclusiv FGNA): consumul de alcool (doza, durata și tipul de alcool, obiceiurile de consum),fumatul, factorii de mediu, nutriție parenterală, hepatita C, foamea/malnutriție, obezitatea, intoleranța la glucoză, diabetul zaharat tip 2 și medicamente.

De aceea, ficatul nostru are nevoie de protecție suplimentară

Rezalut® Pro este un medicament din Germania cu 300 mg de fosfolipide esențiale îmbogățite, care au un efect dublu: ajută la restabilirea membranelor celulelor hepatice afectate și reglează nivelul de colesterol.

Substanța activă Rezalut® Pro a demonstrat un efect pozitiv asupra ficatului, protejîndu-l de acțiunea substanțelor toxice în modele experimentale. În acest mod Rezalut® Pro nu numai oferă ficatului posibilitatea de a restabili membranele celulare hepatice afectate, dar și reglează nivelul de colesterol, în cazul când dieta sau alte măsuri non-medicamentoase (efortul fizic şi reducerea masei corporale) sunt ineficiente.

Rezalut® Pro se utilizează în forme ușoare de hipercolesterolemie (nivelul crescut al colesterolului), scăderea poftei de mîncare și senzație de greutate în hipocondrul drept din cauza tulburărilor la nivelul ficatului și alimentației nesănătoase (hepatita toxică-nutritivă, hepatita alcoolică) și inflamația cronică a ficatului (hepatita cronică) sau la tratarea cu medicamente care exercită influență negativă asupra ficatului.

Rezalut® Pro se administrează cîte 2 capsule pînă la masă de 3 ori pe zi. Cura de tratament este prescrisă de medic.

Informaţii mai detaliate despre Rezalut® Pro pot fi găsite prin deschiderea Prospectului: Informaţii pentru Utilizator/Pacient.

Acesta este un medicament. Acest medicament se eliberează fără prescripție medicală. Citiți cu atenție prospectul. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţivă medicului sau farmacistului. Nr. de înregistrare Rezalut® Pro 21468 din 22.01.2015. Codul materialului MD-REZ-17&18- 2018_V01_web din 07.09.2018